|
View unanswered posts | View active topics
| Author |
Message |
|
adrian1981
|
Post subject: Posted: 04 Feb 2010, 10:40 |
|
|
|
Berrer - Jelenic over 20,5 @2,18 - Pinnacle
Am decis sa merg contra trendului la acest meci, toata lumea merge pe Berrer si poate firesc tinand cont ca a avut rezultate foarte bune anul acesta , a castigat chalangerul de la Heibronn, insa asta nu e mare surpriza, juca acasa iar adversarii intalniti erau de batut. Aici in primul tur l-a scos pe Tipsarevic cu 7-6,6-3 dupa un meci dominat de Tipsarevic, dar Berrer a fost mai atent si a profitat de erorile adversarului. Jelenic e cotat asa slab, pe buna dreptate, este clasat in afara top 500, insa am vazut meciul din runda inaugurala cu Bozoljac, un meci suspect, mai ales ca Jelenic a acuzat probleme medicale, si cu toate astea a castigat revenind de la 3-5 in setul secund. Cred ca faptul ca e incurajat frenetic de publicul din tribune il motiveaza pe tanarul croat, care nu se descurca rau mai ales pe propriul serviciu. De fapt este lucrul pe care mizez, un set cel putin in care jelenic sa serveasca bine si sa-l trimita in prelungiri, poate chiar in tie break. N-ar fi ceva nou nici pentru Berrer care a jucat seturi cu prelungirimulte anul asta si chiar cu jucatori mai slabi decat el: Golubev, Kamke, Brown, Navarro sau robert.
_________________ Titanbet - 250 euro BONUS. Click pentru cont! Tobet - 300 RON BONUS - click pentru cont Scoruripariuri - Pariuri Online | Ponturi Pariuri | Predictii de calitate
|
|
| Top |
|
 |
|
smenu
|
Post subject: Posted: 04 Feb 2010, 18:11 |
|
 |
| Parior |
 |
|
smenu wrote: Pentru maine mi-a atras atentia meciul dintre Lacko si Ljubicic.Cred ca slovacul poate face o surpriza si cu siguranta cota de 4 este mult prea mare fata de diferenta de valoare dintre cei doi,oricum merita incercata aceasta cota pe o suma mai mica.
Nu m-a dezamagit slovacul victorie in 3 seturi echilibrate,7-6;5-7;7-6 ii vad un viitor bun acestui jucator 
|
|
| Top |
|
 |
|
buratino1
|
Post subject: - Posted: 04 Feb 2010, 18:25 |
|
 |
| Parior bun |
 |
|
robert-brown 1  1.7bwin 8u
|
|
| Top |
|
 |
|
maryusg
|
Post subject: Posted: 06 Feb 2010, 15:43 |
|
|
Berrer - Petzschner pick Petzschner @ 2.45  2u sp.bet
Gonzalez - Bellucci pick h-4,5 Gonzalez @ 2.10  2u betoto
_________________ Fotbal, tenis, snooker, ciclism & biatlon by maryusg
|
|
| Top |
|
 |
|
vladTT
|
Post subject: Posted: 06 Feb 2010, 16:48 |
|
 |
| Parior experimentat |
 |
|
|
Eu am jucat pe Berrer, insa cu siguranta va fi un meci echilibrat.
Cat despre celalalt meci......Gonzalez este clar favorit acolo, insa Bellucci a jucat extrem de bine in aceasta saptamana si cred ca ar putea produce surpriza, mai ales ca ieri Gonzalez a avut parte de un meci foarte greu cu Granollers.
|
|
| Top |
|
 |
|
smenu
|
Post subject: Posted: 07 Feb 2010, 18:19 |
|
 |
| Parior |
 |
|
|
Bellucci a jucat prost cu Capdeville dar in meciul cu Schwank a facut un meci aproape perfect(nici o minge de brek oferita adversarului,retururi de calitate,scurte de exceptie).Meciul de aseara nu l-am vazut dar cred ca puterea de revenire a lui Beluccieste remarcabila(desi Gonzalez nu este in foarte mare forma in acest debut de sezon).Monaco a avut o semifinala usoara cu Souza dar cu Bellucci va fi altceva,daca brazilianul isi va face jocul si il va enerva pe argentinian prin are toate sansele sa castige.
Bellucci-Monaco 1@2.20 gb
|
|
| Top |
|
 |
|
smenu
|
Post subject: Posted: 08 Feb 2010, 12:48 |
|
 |