50% 55RON
50% 150RON
1Solist.ro - Pariuri sportive
50% 300RON
100% 100RON

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Sanie
PostPosted: 04 Feb 2010, 12:29 
Moderator
Moderator

Datul cu sania:

1.February 13, 2010
17:00 - Men's Singles Run 1
19:10 - Men's Singles Run 2
.February 14, 2010
13:00 - Men's Singles Run 3
15:10* - Men's Singles Run 4

2.February 15, 2010
17:00 - Women's Singles Run 1
18:50 - Women's Singles Run 2
.February 16, 2010
13:00 - Women's Singles Run 3
14:50 - Women's Singles Run 4

3.February 17, 2010
17:00 - Doubles' Run 1
18:30 - Doubles' Run 2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04 Feb 2010, 12:49 
Moderator
Moderator

Cum era de astept aici avem multi participanti,ca doar romanul stie sa se dea pe derdelus cu sania:

Reprezentati Romaniei:Andrei Anghel ,Cosmin Chetroiu,Mihaela Chiras,
Ventin Creţu,Paul Ifrim,Raluca Strămăturaru,Violeta Strămăturaru,Ionuţ
Ţăran.

Imi pun toate sperante in Ion Ţăranu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04 Feb 2010, 18:16 
Parior
Parior

Sa nu-mi spui ca vei paria pe Taranu la Olimipiada :lol: nu de alta dar am un feeling ca vei pierde :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04 Feb 2010, 19:41 
Moderator
Moderator

tu chiar crezi ca poate sa castige romania medalia de aur,ca sa joc pe el?poate vrun duel ceva sa joc sau alceva...Ziceam asa ca are un nume specific Romaniei,suntem reprezentati de un taran..SI cand afirm acest lucru Ionut Taranul ,nu are de ce sa supere ,deoarece nu il jignesc..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04 Feb 2010, 19:59 
Moderator
Moderator

Eu nu stiu de ce ai deschis threaduri pt toate sporturile. In afara de biatlon si sarituri mai pariati pe altceva?

Pai nu prea stiu ,dar adrian1981 zicea pentru fiecare eu am deschis asa cateva,desi si schi alpin si combinata nordica sunt destule de apreciate,cel putin in vederea mea ,poate chiar si schi fond ,in rest restul nu cred ca avem habar pentru pariuri..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04 Feb 2010, 21:23 
Moderator
Moderator

In functie de cat de bogata va fi oferta pe care pariez eu probabil voi mai capta cateva sporturi pe care le cunosc cat de cat de la Olimpiada(schi aplin, combinata-nordica si schi fond), pe langa cunoscutele(biatlon si sarituri).

La restul chiar nu ma bag ca m-am jucat la Olimpiada de vara din 2008 de la Beijing si am pierdut doar bani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04 Feb 2010, 22:32 
Moderator
Moderator

Asta am scris eu ,cele 5 sporturi(schi alpin,schi fond,combinata nordica ,sarituri cu schiuri si biathlon,dar se pare ca TheGame mi a furat postul .. THE GAME ce ai facut tata ai editat postul meu!! ca primul rand e scris de tine si al doilea de mine....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04 Feb 2010, 23:49 
Moderator
Moderator

Ai dat tu edit din greseala probabil :lol:
Vezi ce se intampla cand esti moderator? Ai mai multe butoane :lol:

Tata, sa fii mai atent pe viitor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13 Feb 2010, 19:29 
Parior incepator
Parior incepator

Olimpiada începe în doliu: un sportiv georgian a decedat!

Lumea e în doliu! Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Vancouver ar fi trebuit să fie o adevărată sărbătoare. Din păcate, totul s-a transformat într-un coşmar şi nimănui nu-i mai arde de petrecere.

La antrenamentul de sanie care a avut loc la Sliding Center din Whistler, georgianul Nodar Kumaritashvili, 21 de ani, s-a rănit atît de grav la ultimul viraj – acelaşi care le-a făcut probleme şi surorilor Raluca şI Violeta Strămăturaru - încît intervenţia medicilor nu i-au putut salva viaţa.

Lumea s-a îngrozit şi organizatorii au decis sâ închidă tot complexul. Sportivul s-a lovit de un stîlp de metal după ce a pierdut controlul saniei şI a trecut peste pistă. Specialiştii spun că el avea peste 150 km/h în momentul accidentului.

“În momentul în care l-au adus la spital, noi eram acolo. Au încercat să-i resusciteze. Sîntem şI noi şocaţI”, a declarat Raluca Strămăturaru, sportivă ce cu o zi în urmâ a avut şi ea un accident la Sliding Center.

Printre cei care nu au fost în stare să stăpînească sania s-a numărat şi Armin Zoeggeler, din Italia, cel care este considerat de multă lume drept marele favorit la cîştigarea titlului olimpic. Pîrtia de sanie de la Whistler este cea mai rapidă din lume.

Mihaela Chiraş, care va concura pentru ţara noastră în probele de sanie, explică de ce au loc atît de multe accidente la Whistler. “În toamnă, noi ne-am antrenat aici. Violeta Strămăturaru a avut şi atunci un accident exact în locul în care a avut probleme şi acum. Din fericire, noi sîntem bine. Pîrtia este modificată în ultimele două viraje, este altfel decît o ştiam noi. Cu problema asta se confruntă toată lumea”, este de părere Chiraş.

http://www.trilulilu.ro/Florinel1/aea0c6c437ef5d

R I P !!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 2 hours